ΕΠΟΨΙΣ

Υπηρεσίες Καθαριότητας & Συνδυασμένες Βοηθητικές Υπηρεσίες

Υπηρεσίες Καθαριότητας & Συνδυασμένες Βοηθητικές Υπηρεσίες

Καθαριότητα & Βοηθητικές Υπηρεσίες

Υπηρεσίες Καθαριότητας & Συνδυασμένες Βοηθητικές Υπηρεσίες

Οι υπηρεσίες καθαρισμού και οι συνδυασμένες βοηθητικές υπηρεσίες σε δημόσιες υπηρεσίες και ακίνητα αναφέρονται στη συντήρηση και τον καθαρισμό δημόσιων χώρων, όπως κυβερνητικά κτίρια, σχολεία, νοσοκομεία, αεροδρόμια, δημόσια πάρκα και κόμβους συγκοινωνιών.

Αυτές οι υπηρεσίες μπορεί να περιλαμβάνουν:

  • Γενικός καθαρισμός: Αυτό μπορεί να περιλαμβάνει εργασίες όπως ξεσκόνισμα, σκούπισμα με ηλεκτρική σκούπα και σφουγγάρισμα, καθώς και τον καθαρισμό κοινόχρηστων χώρων, τουαλέτες και μεμονωμένους χώρους.
  • Εξειδικευμένος καθαρισμός: Αυτό μπορεί να περιλαμβάνει υπηρεσίες όπως καθαρισμός χαλιών, ηλεκτρικό πλύσιμο και καθαρισμός παραθύρων.
  • Καλλωπισμός: Αυτό μπορεί να περιλαμβάνει υπηρεσίες όπως περιποίηση γκαζόν, κούρεμα δέντρων και συντήρηση κήπου.
  • Έλεγχος παρασίτων: Αυτό μπορεί να περιλαμβάνει την εξόντωση και την πρόληψη παρασίτων όπως τα έντομα και τα τρωκτικά.
  • Υπηρεσίες καθαριότητας: Αυτό μπορεί να περιλαμβάνει ανανέωση προμηθειών και προϊόντων χαρτιού, καθώς και συντήρηση και καθαρισμό των τουαλετών και άλλων κοινόχρηστων χώρων.
  • Υπηρεσίες ασφαλείας: Αυτό μπορεί να περιλαμβάνει προσωπικό ασφαλείας, κάμερες παρακολούθησης και συστήματα συναγερμού.
  • Υπηρεσίες συντήρησης: Αυτό μπορεί να περιλαμβάνει γενική συντήρηση και επισκευές, όπως αντικατάσταση λαμπτήρων ή επιδιόρθωση διαρροών.
Υπηρεσίες Καθαριότητας & Βοηθητικές
Συνδυασμένες Βοηθητικές Υπηρεσίες

Τα οφέλη στις συνδυασμένες βοηθητικές υπηρεσίες:

Οι συνδυασμένες βοηθητικές υπηρεσίες παρέχονται από εξειδικευμένες εταιρείες ή εργολάβους και συντονίζονται από την ΕΠΟΨΙΣ ώστε να διασφαλίζεται ότι όλες οι απαραίτητες υπηρεσίες παρέχονται έγκαιρα και αποτελεσματικά. Αυτές οι υπηρεσίες μπορεί να είναι ιδιαίτερα σημαντικές σε δημόσιες υπηρεσίες και ακίνητα, όπου η συντήρηση του ακινήτου είναι απαραίτητη για τη λειτουργία της επιχείρησης και την ασφάλεια και την ευημερία των επισκεπτών. Η ΕΠΟΨΙΣ προσφέρει επίσης πακέτα που περιλαμβάνουν συνδυασμό καθαρισμού και βοηθητικών υπηρεσιών, διευκολύνοντας τους πελάτες μας να καλύψουν όλες τις ανάγκες συντήρησης της ιδιοκτησίας τους.

Γιατί είναι σημαντικές:

Είναι σημαντικό να σημειωθεί ότι οι υπηρεσίες καθαρισμού σε δημόσιες υπηρεσίες και ακίνητα μπορούν επίσης να παρέχονται με συνδυασμό χειρωνακτικής εργασίας και χρήσης σύγχρονων τεχνολογιών καθαρισμού όπως ρομποτικός καθαρισμός, καθαρισμός με φως UV-C, καθαρισμός με όζον κ.λπ. Αυτές οι τεχνολογίες μπορεί να είναι πολύ αποτελεσματικές στην εξόντωση μικροβίων, βακτηρίων και ιών.

Υπηρεσίες Καθαριότητας
Επικοινωνία

Επικοινωνήστε μαζί μας

Εάν θέλετε να επικοινωνήσετε μαζί μας, είμαστε πάντα διαθέσιμοι για να
απαντήσουμε στα ερωτήματά σας το συντομότερο δυνατό.